Tietoa Meistä

International Residence

Tervetuloa Villa Alhamar Residenceiin

”Residence Villa Alhamar” -keskus on suunniteltu sijoittumaan kolmannen ikäisille ihmisille, jotka ovat valmiita hyödyntämään lepoa, sekä niille ihmisille, jotka tarvitsevat apua päivittäisten perusopetusten suorittamiseen.

Se on useita oleskelutiloja, ruokailuhuone, oma keittiö, solarium, puutarha, uima-allas porealtaalla, kuntosali, kirjasto, kappeli, kampaaja, kokoonpano sali, käsitöitä huone, ilmastointi, keskuslämmitys ja sähköinen valvonta koko tiloissa.

Ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin, musiikkia, 20-tuumainen televisio, elektroninen sänky, jossa on lateksipatja ja elektroninen valvontajärjestelmä.
Meillä on myös lääkäri, 24 tunnin hätäpalvelu, sairaankuljetus sairaanhoitajille keskustan puolesta, sairaanhoitajien ja vanhustenhoitajien ryhmä, psykologi, sosiaalityöntekijä ja vapaa-ajan seuranta.

Residencia Villa Alhamar tarjoaa korkealaatuisia, ihmisläheisiä, räätälöityjä, kokonaisvaltaisia asumispalveluja ottaen huomioon asukkaidemme fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin. Toimimme yhteistyössä asukkaan perheen kanssa pitäen heihin yhteyttä ja kehottaen heitä osallistumaan toimintaamme.

Residencia Villa Alhamar tavoitteet:

  • Olla laatuesimerkkinä ikäihmisten palvelutalosta Aurinkorannikolla.
  • Olla avustamista tarvitseville henkilöille tarjottavien palvelujen, menetelmien, viriketoiminnan ja tilojen edelläkävijä.
  • Tyydyttää asukkaidemme tarpeet tarjoamalla heille parasta mahdollista ammatillista palvelua yksilöllisyyttä ja ihmisläheisyyttä unohtamatta.
  • Parantaa ja mahdollistaa työntekijöidemme ammatillinen kehitys.

Keskuksemme Residencia Villa Alhamar on suunniteltu ikäihmisille, jotka haluavat nauttia mahdollisimman paljon vapaa-ajastaan unohtamatta jokapäiväisissä toimissaan apua tarvitsevia.

  • Kutsumuksemme on tarjota palvelua vanhuksillemme, jotka ovat aikanaan antaneet kaikkensa ja tarvitsevat nyt erityistä huolenpitoa.
  • Asukkaidemme, heidän perheidensä ja työntekijöittemme kunnioitus ja huomioon ottaminen.
  • Jatkuva kehittyminen ja ammatillinen koulutus.
  • Sitoutuminen korkeaan ammattietiikkaan, hyvin tehtyyn työhön ja sosiaaliseen vastuuseen.